Zoeken in deze blog

zaterdag 23 juli 2011

Vierdaagse Nijmegen

De moeder van Jan heeft voor de zevende keer op rij de vierdaagse van Nijmegen gelopen. Vrijdags staan wij dan natuurlijk langs de kant om haar de laatste kilometers van morele steun te voorzien - niet dat ze dat nodig heeft, maar we doen het lekker toch. Een mooie gelegenheid om Lucius kennis te laten maken met de gekte in de stad.
Muziek, vreemd uitgedoste mensen, mensen die Lucius "zo'n mooie hond vinden" dat ze het niet voldoende vinden om alleen te kijken maar hem ook aan moeten raken ... Lucius had er allemaal niet zo veel van. Het ging prima. Hij vond het natuurlijk wel spannend (zie zijn puppy-look op de foto), maar niet té spannend. Uiteindelijk viel hij lekker in slaap.

Tsja, wat trekt er zoal voorbij tijdens de intocht? Mannen met pruiken ...Mannen met grote plaksnorren op en rokjes aan ...


Nog meer mannen met rokjes aan (deze overigens zeer indrukwekkende colonne was wel een beetje eng volgens Lucius, vanwege de doedelzakklanken)...Oude hippies...


Nog meer muziek...


Huisvlijt (wij vermoeden dat ze het thuis nog een goed idee vond, maar het sloeg tussen alle gekte in een beetje dood ...)


Draakjes?


O en daar hebben we de moeder van Jan ;-)


Traditiegetrouw sloten we af met een lekkere lunch op een terras. Een plek waar Luz zich inmiddels ook goed thuis voelt. Verwerken maar, al die nieuwe indrukken. Je hebt het goed gedaan jongen!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten