Zoeken in deze blog

zondag 17 juli 2011

De Drie Daltons

Vandaag hadden we een kleine reunie met de Bracchi. Samen met Twan en Isabel die twee weken geleden hun nieuwe "telg" in huis hebben genomen, hebben we heerlijk gewandeld in een van de vele bossen in onze omgeving.

Ignus (Ignazio di Cacciola) die bij Twan en Isabel woont en Lucius lijken verdacht veel op elkaar. Zowel Ignus, Lucius en Fico zijn volle broers van elkaar, met het verschil dat Fico uit een eerder nestje is en daarmee de oudste van de drie. 

links Ignus en rechts Lucius

Het was grappig om te zien dat de 3 broers onderling een rangorde kwestie hadden uit te vogelen, echter nooit op een onaangename manier. Zo is het machtig interessant om elkaar de doorgang te blokkeren, de koppen in elkaars nek te leggen en vooral niet vergeten om er "gevaarlijk" bij de brommen.

links Nalla, speelt duikbootje en op de voorgrond links Fico, rechts Ignus en voorop Lucius


Voor Nalla en Mellow de Flatcoatjes en Viko de andere Bracco Italiano is dit spelletje helemaal niet aan de orde, hun motto is: Wij zijn happy vrolijk en blij en rangorde...ach wij stralen zoveel authoriteit uit dat dit voor ons een gepasseerd station is.

Ook hebben we het water deze ronde niet overgeslagen.....
Je zou bijna denken dat het bezoekje aan het water noodzaak was als je onderstaande foto bekijkt, maar gelukkig zijn we wel wat gewend.


op de voorgrond Ignus en daarachter Lucius met het voor Bracco's bekende "rubberen bekkie"

Ignus in motion
Het was een erg leuke wandeling waarbij de weergoden ons goedgezind waren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten